Vi installerar din laddbox, tryggt, säkert och kostnadseffektivt

Elis i Västerås erbjuder marknades bästa laddbox Easee-home

Easee-home är en intelligent laddbox som anpassar sig till alla elektriska fordon, spänningar och elnät. Elis har stor erfarenhet av att installera laddboxar och vi hjälper dig hela vägen med allt det praktiska.

Easee Home 1,4-22kW är en kompakt och modern laddbox för alla laddhybrider och elbilar. Boxen är smart designad och framtagen så att du själv har möjligheten att ladda både 1-fas eller 3-fas. Laddboxen är utvecklad för att användas i Nordiskt klimat.

Easee är en av få boxar som har inbyggd jordfelsbrytare av typ B. Vi kan installera kabeln direkt från fasadmätarskåpet, utan att behöva installera en personskyddsautomat eller liknande. En del boxar har endast så kallat dc-skydd (vilket skyddar mot krypströmmar, som annars kan störa ut grannarnas jordfelsbrytare). Med dc-skydd måste även en separat jordfelsbrytare installeras, vilket kostar extra.

Hur fungerar ROT-bidraget Grön Teknik?
ROT-avdrag för grön teknik Installation  laddningspunkt till elfordon ges med 50% av kostnaden för arbete och material.laddbox och tillbehör som krävs för en fungerande laddpunkt. Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år. Du får avdraget direkt på fakturan från oss som utför installationen, VI begär sedan utbetalning från Skatteverket.

Läs mer om det nya ROT-avdraget här.

Kontakta oss för mer information om laddbox.